perjantai 16. marraskuuta 2007

Syksyn Satoa

Eli kaikenlaisia käsitöitä teen lähes taukoamatta, useat kylläkin jäävät kesken, mutta jotakin saan aina valmiiksikin. Tällä viikolla olen lähinnä rehkinyt niiden joulumattojen kimpussa kun tuo joulu tulla jollottaa ja matot on riekaleina muovipussissa. Lisäksi ne muutama joulupoppana on kutomatta ja lomallekin ollaan lähdössä. Näissä kuvissa on siis joitain syksyn tekeleitä kuvattuina, ja onhan tännekin yksi täysin raakilekin mukaan päässyt, jospa sille löytyisi käyttötarkoitus tätä kautta.Kaikissa kuvissa on hieman värit erit kuin luonnossa, johtuen kuvaajanlahjoistani.
Ihan ensimmäisessä kuvassa on huopasesta tehty "huopa", josta piti tulla laukku mutta jäi tähän malliin, idea kun katosi taivaan tuuliin sillä aikaa kun tämä etukappale oli koneessa. Eli ideoita kehiin mitä tälle teen vai heitänkö vesilintua?

Tässä kuvassa on kaksi maailmalle lähtevää poppanaa, molemmat menevät pukin kontin mukana uusille omistajille.


Tässä kuvassa on ne hieman liian pieniksi jääneet, eli pojalle tehdyt villasukat joiden terä on liian lyhyt ja pukin konttiin kaavaillut huopatossut joiden koko ikävä kyllä on vain 37, ja lesti liian leveä... Huopanen todellakin huopuu kudottuna huomattavasti enemmän pituussuunnastaan. Nyt tiedän tämänkin...:)

Tässä se raitalanka josta jo aiemmin kirjoitinkin, siitä tuli sukat ihan minun omiin jalkoihin, ja jämälangasta on työn alla vielä pojallekin sukat.

Kun ne pojan sukat on saatu valmiiksi aloitan taas jotain uutta ( ehkäpä jo ennen sitä), käsitöitä on aina hyvä olla useampi kesken, näin ei pääse kyllästymään yhden tekemiseen, kun voi vaihtaa työtä välillä. Suunitelmissa on pojalle slipari, itselle jotain suurempaa, ja sen kauan sitten aloitetun tilkkupeiton valmiiksi saaminen. Leivontapuolella on ollut hiljaista, tänään tein siskon vinkkaamasta reseptistä villisti soveltaen hyydykekakun... siitä sitten toisella kertaa lisää....

P.S Niitä kuvia isien kakuista ei sitten tulekaan kun kamera oli unohtunut mummulaan ja pienet kakut oli jo tuhottu ennen kuin kamera palautui kotiin.


2 kommenttia:

  1. VÄHÄNKÖ ON UPEAT NUO TOSSUT!

    Ihan sama onko pienet ja leveät vai pitkät ja kapeat - tahtoo!

    Ylimmäisestä huovasta vois tulla vaikka penkinlämmitin Santerin pulkkaan, vai riittääkö koko?

    VastaaPoista
  2. Jos huovasta ei ole pepunlämmittimeksi niin tee sitä pannunalunen. Pujota sivun lankoihin vaikka helmiä!

    VastaaPoista