Sivut

tiistai 18. joulukuuta 2007

töitä ja käsitöitäPäivitys jäänyt vähemmälle kun oon heittänyt työkeikkaa, mutta yksi hyvä puoli minun työpaikassani sentään on: siellä saa pomon luvalla tehdä käsitöitä, tässä tuotoksia hiljaisilta päiviltä.

Ja näitä pääkallolapasia on nyt tullut jo 3 ja 1/2 paria tehtyä, sillä erolla että nämä on kuvassa olevat on hieman erilaiset kuin ne loput, jotka kuvaan jahka langat on päätelty. Liekkilapasten kuva ei oikein ole paras mahdollinen mutta idea selvinnee. Miksihän nämäkin tein kun en näitä edes kenellekään tarkoittanut, kunhan kokeilin mallia... niinkuin ei parempaa tekemistä olisi näin joulun alla. SJY:ltä tuli paketti eilen, siitä kaunis kiitos, kuin myös niistä ihanista sähköisistä korteista joita en tänne osaa linkittää... nyt yritän vain malttaa mieleni etten avaa pakettia ennen joulua... :)

Huomenna muuten leivotaan pojan kanssa rieskaa, joulu tulee vain jos on omatekemää ohrarieskaa jonka päälle laitetaan sinappia, kinkkua ja kippari-juustoa. Laatikotkin pitäisi tehdä, mutta tänä vuonna taitaa käydä niin että "meidän äiti tekee teidän äitien ruoat" eli siis saarioista kaupasta ja se sitten miehen hämäykseksi omaan vuokaan ja tilkka kermaa sekaan ja uuniin... ja ne saarioisen pahvit mielellään niin syvälle roskiin että niitä ei sieltä löydy. Meillä kun on miehellä joku älytön vastustus valmiita laatikoita kohtaan... maistuu kummalle ja kaikkee, testataanpa nyt kuinka hyvä se makuaisti onkaan...

Joulua täällä siis kovasti yritetään tehdä... ja viikonloppuna poika muuten onnistui kävelemään avonaisen jugurtin kanssa keitiössä niin että joka ikiselle joulumatolle tuli pitkittäis suuntaan sellaiset komeat rannut... Että semmoiset uudet joulumatot... Koko purkki tyhjeni siihen 5 metrin matkalle ja minä en oikein tiennyt itkeäkkö vai nauraa kun keittiöön menin. Tämmöistä on joulu pienen lapsen kanssa, vaikka kuinka siivoaa niin illalla on leluja kaikkialla.

1 kommentti:

  1. Kivan näköisiä lapasia! Mulla kans päivitys oottaa itseään, mutta ihan vaan siksi että "moon niin kranttu"... eli en suostu laittaan kuvia ilman valkeita reunoja - ei reunoja ilman kuvanksittelyohjelmaa.

    Tunnelmallisia joulunpäiviä teille!

    VastaaPoista