Sivut

torstai 21. elokuuta 2008

Selkäkipua

Muutaman viimeisen päivän ajan selkäni on ollut todella kipeä. Olisi tieten pitänyt jättää ne viimeiset 10 mansikkakiloa sinne pellolle. Niin kauan on ihan ok olo kun kävellä hissuttaa menemään, mutta tietäähän sen ettei tuon kohta 2½ vuotiaan kanssa vain hissutella. Onneksi Sante on reipas pieni poika ja kiipeää tuolin avulla moneen paikkaan jolloin nostelut jää vähemmälle, lisäksi auttaa äitiä antamalla lattialle pudonneita tavaroita.

Täällä meilläpäin toivotaan pientä tai oikeastaan aika suurta ihmettä, naapuristamme katosi vanhus toissailtana. Juuri ikkunasta katselin kuinka etsintäpartiot aloittelee hommat levätyn yön jälkeen. Tuntuu pahalta kun itse ei juurikaan voi auttaa mutta olosuhteiden pakosta joudun jäämään kotiin. On ihailtavaa kuinka kyläläiset ja toispaikkakuntalaisetkin ovat auttamassa etsinnöissä.

Käsityörintamalla on hieman hiljaisempaa, joitakin juttuja olen saanut valmiiksi, mutta ne onkin sitten niitä hys-hys juttuja jotka voi esitellä sitten tuossa loppuvuonna. Ajattelin aloittaa ajoissa ettei vain tule kiire.

3 kommenttia:

 1. Toivottavasti selkäsi tulee äkkiä kuntoon. Minulla oli viime viikolla kolmen päivän selkäkipu eikä vieläkään anna äkkiliikkeitä tehdä (saisko niitä tehdä muutenkaan...:-). Nyt on onneksi selkä parempi. Onneksi sinulla on hyvä apuri :-)

  VastaaPoista
 2. Kamala juttu tuo katoaminen... Toivottavasti hänet löydetään.

  Pikaista paranemista sinulle!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti selkäsi voi paremmin ja kadonnut löytyy/löytynyt.

  VastaaPoista