Sivut

keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Pitkästä aikaa

Elämä, koulu ja perhe pääasiassa, on vienyt aikani niin että olen unohtanut blogini täysin. Pahoitteluni tästä!
Aika tuntuu kuluvan siivillä, vuosi sitten pipariprinsessa syntyi, nyt meillä ei ole vauvasta tietoakaan. Sanni täytti vuoden tänään, osaa jo kävellä ja muutamia sanojakin haparasti tapailee. Uusi liikkumiskeino on saanut Sannin näkemään maailman uudelta kantilta, yhtä äkkiä ovat pöydällä olevat tavarat ruvenneet kiinnostamaan, ja liinan reunasta vetämällä on mitä mainioin keino tutustua niihin.
Käsityörintamalla on hiljaiselon jälkeen taas alkanut tapahtumaan. Muutamat sukat, parit lapaset, oma torkkupeitto sekä joitakin pukin konttiin menossa olevia töitä on valmistumaisillaan, joten koitan palailla asiaan pikimmiten.
P.S. Sannin huonekin alkaa olemaan valmiina, kunhan osaisi ikuistaa sen. Vaalea sänky, räsymatot, lapsuuteni Sarah Kay-verhot, hieman romanttisuutta... Päiväpeitto uupuu, olin kuvitellut ompelevani tilkkutyönä, mutta kalenterini nitisee jo nyt liitoksistaan kaikkine esseenkirjoitustuokioineen.

4 kommenttia:

 1. Ja kovaa se kiipes yläkertaankin. "tuskin se sinne on mennyt, oisinhan mä nyt huomannu!" :D

  t. rekopekko

  VastaaPoista
 2. Niinpä, melkoinen rakettipaketti on kyseessä. Vikkelään pääsee karkuun kun vain niin haluaa

  VastaaPoista
 3. En kerennyt :) Täälläkin kova kaaos ja mitään ei mistään löydy kun hakee :) joten ymmärrän kyllä :D

  VastaaPoista
 4. Omii: hyvä ettet huolestunut. Ihmettelen suuresti miksi olen puskenut ne housut ja hupun ihan toisaalle kuin kaikki muut pojan pieneksi jääneet vaatteet. Ilmeisesti silloinkin oon tehnyt pikasiivousta eli tunkenut tavarat vain äkkiä kaappeihin pois silmistä.

  VastaaPoista