Sivut

perjantai 17. elokuuta 2012

Päivä jolloin ei päässyt eskariin

Esikoisemme aloitti eskarin alkuviikosta, harmikseen heti tänään tuli aamu jolloin tarttuva tauti piti pojan kotona. Piristääkseni pientä miehenalkua lupasin tehdä hänelle mitä nyt sattuu haluamaan... "tekaise mulle ninjagopaita, ja sellainen ninjagopuku myös" Mitäs siitä jos olin aikonut siivota, lupaus on lupaus, ja tässä on lopputulos.


16 kommenttia:

 1. Hih, ne on nämä tsi-äitien lapset ihanan vaativia, omat ainakin esittää milloin mitäkin toiveita. :D Paita on ihan mahtava, kelpais meilläkin, mut mä en oo opetellut applikoimaan, höh!

  VastaaPoista
 2. meillä 2,5v osaa vaatia kans. Tein paidan johon aplikoin sateenvarjon ja siihen olis pitäny saada salama mc queen viereen. Sanoin et jos tehään salamasta ihan kokonaan uus paita? Ni eiii.. Hieno ninjago!

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno! Meidän ekaluokkalainenkin kävi tätä ihastelemassa. :)

  VastaaPoista
 4. meillä kans eskari kävi kommentoimassa että "hieno on. näyttää ihan multa.."

  VastaaPoista
 5. Upea! Toiset ne osaa, ehkä hieman kateellisena täällä ihastelen. Onneksi omat pojat ei vielä osaa vaatia tämmöisiä :)

  VastaaPoista
 6. Vau!! Meillä olisi tälläinen setti myös kova juttu!!

  VastaaPoista
 7. Hurjan upea! Varmasti kelpaisi meilläkin =)

  VastaaPoista
 8. kiitos kommenteista :) yksi huono puoli tässä on, nyt tuo meidän prinsessa pippurikin vaatii omaa... ei taida enää pelkistetty sydän riittää ;)

  VastaaPoista
 9. Anteeksi aluksi että oon kriittinen, mutta annatteko kaikessa periksi lapsille kun tuota kuvaa ei nyt mitenkään voi kauniiksi sanoa :( Tahtoo tulla näistä lapsista niitä kotka isompana kiusaa pienempiään...

  VastaaPoista
 10. Hyvä Anonyymi, en tiedä edes toivonko sinun palaavan lukemaan tätä kommenttia mutta vastaan kuitenkin. Nimettömän henkilön esittämä väite siitä että lapsestani tulisi kiusaaja tämän paidan perusteella on mielestäni pöyristyttävä, varsinkin jos miettii mikä kaupan tarjonta on meidän pojan ikäiselle ja miten jotku hänen ikäisensä pukeutuvat päivittäin huomattavasti rumempiin (toki en tiedä tarkoititko tuolla nyt sitä että en ole osannut tehdä kuvaa vai sitä että kuva on muuten liian ruma). Ei, en anna periksi lapselleni kaikessa, koska sellaisista lapsista tulee herkästi kaikkitietäviä toisten asioihin anonyymisti puuttuvia henkilöitä joiden todellisuuden taju on hämärtynyt :)

  VastaaPoista
 11. Hehee, pikkasen vaikea kuvitella Stannan antavan kaikessa periksi lapsilleen. Ja jokainen kuva näyttää hyvältä ;)

  VastaaPoista