Sivut

lauantai 5. huhtikuuta 2008

Sairastelua

Poika on ollut loppuviikon hieman nuhainen ja kuumeinen, tästä syystä on jäänyt kirjoittaminenkin väliin. Paljon ei kyllä ole valmistakaan tullut. Tilkkuja jämälangasta-kivaa eli siis uudelta nimeltään Ystävyyden peittoihin on tullut tehtyä jokunen ja sitten sitä siskon synttärilahjaa olen tehnyt oikein urakalla kun se peijakas päättikin pitää juhlat etuajassa... Minullahan piti olla vielä viikko aikaa neuloa kun hän sitten ilmoittaa että juhlat onkin jo tänään. Lahja on lahjakkaasti kesken ja juhliin menokin hieman jäissä kun poika on vieläkin kuumeessa.
Kuvia ei uusista valmistuneista siis ole, eikä muutenkaan paljon ole kuvattu. Haaveilen uudesta, paremmasta kamerasta, joskin epäilen osaisinko sillä yhtään sen parempia kuvia ottaa kuin nykyiselläkään.

4 kommenttia:

 1. Älä nyt hättäile minkään lahjan kans! Sehän on vain epämuodollinen kahvitilaisuus, johon olen kyllä leiponut hikihatussa. Toivottavasti pääset(-te) tulemaan!

  Heitteillä on sinulle kiertopalkinto odottamassa - käypäs hakemassa.

  VastaaPoista
 2. Hei =)
  Toivottavasti teillä voidaan jo paremmin.
  Ensiviikon alussa on odotettavissa postia,
  terkuin sinun SNY

  VastaaPoista
 3. KUKKUU? Ollaanko täällä hiljennytty aivan top-tykkänään?

  VastaaPoista
 4. Maijja: lähes kokonaan... paha olo pitää minut sitkeästi pois koneelta.. liikkeessä on paljon parempi olla. ja toisaalta kun mitään valmistakaan ei tahdo tulla niin ei ole mitään kirjoitettavaa. Nyt alkaa kuitenkin jo helpottamaan joten joskohan tässä taas pääsisi koneellekin muutenkin kuin laskuja maksamaan.
  SNY: kyllä täällä jo paremmin menee, mutta palaaminen blogistaniaan on jotenkin vaan venynyt.

  VastaaPoista