Sivut

sunnuntai 18. toukokuuta 2008

...juo kuravettä päälle

Niin, ei se ollut aprillipilaa ei, meidän perhe kasvaa marraskuussa nelihenkiseksi. Viimeiset kuuakudet olen aivan tästä syystä pysynyt melko hiljaisena kun olo ei aina ole ollut mitä mainioin, ja nyt sitten sain vielä mahataudin.
Nappivaihdon napit tuli, kuvia ei nyt kyllä ole, ensi postaukseen laitan.
Käsityörintamalla oma toppi on valmiina, mutta ei vielä kuvattuna. Viime viikko meni poppanoita tehdessä kun pitäisi saada puut pois edestä kun siihen huoneeseen on muuttamassa pojan kummisetä (puut on naapurin isomummolla). Tulihan tuota kymmenkunta metriä taottua parissa päivässä. Kaikki oli kyllä tilauspoppanoita joten itselle ei niistä paljon iloa ole (tai no, saanhan niistä palkan).
Linnunpoikasia on käyty päivittäin kurkkaamassa ja hyvinhän ne kasvaa. Olen kyllä kauhistellut että miten ne tarkenee kun joka yö on useamman asteen pakkasen puolella ollut, eikä päiviäkään voi oikein lämpimiksi kehua.

7 kommenttia:

 1. Onnea vielä näin blogimaan kautta :)!

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon ;)
  terkuin Sny:si

  VastaaPoista
 3. vaaaau :)

  Onnea ainaki nääääääääääääääääääin palio! Täällä yksi vauvakuumeinen, jolle tuskin tulee enää vauvoja, tai ei ainakaa seuraavaan viiteen vuoteen noin niinku järkisyistä...

  VastaaPoista
 4. Moikka! Kiitos ihanasta viimeisestä Sny-paketista, raportoin siitä blogiini, tässä ehtiessäni. Olit ilmeisesti ihan itse tehnyt lähettämäsi poppanan? Arvostan suuresti tämän sorttista käsityötä, olen itsekin joskus päässyt osalliseksi takomaan mattoa. Eli paikkakin jo löytyi poppanalle!

  Kiitoksia yllätyksellisestä keväästä!

  VastaaPoista
 5. Niin, ja onnittelut masun kasvamisen johdosta! :)

  VastaaPoista
 6. Laitoin siulle sähköpostia Kaikki Puikoissa-blogin kautta. Ainakin toivon sen tulleen siulle.

  VastaaPoista
 7. Tuliko paketti perille, ettei posti hukannut ;)
  terveisin Sny:si

  VastaaPoista