Sivut

maanantai 12. toukokuuta 2008

Pitkästä aikaa

Pahoittelut kaikille blogiani seuraaville ihmisille, olen ollut viime aikoina aivan liian väsynyt ja pahoinvoiva kirjoittaakseni tänne. Nyt pitäisi kuitenkin alkaa helpottamaan ja ehkäpä jo pientä parannusta olotilaan on havaittavissakin. Oman kesäneuleen olen saanut lankojen päättelyä vaille valmiiksi, joten jotakin olen tehnytkin.

Sny:ltä tuli mukavat käsityölehdet joissa molemmissa oli useita ihania malleja toteutettavien listalle. Kiitos niistä!

Ystävyyden peitot (jämälangasta kivaa) -blogissa tehty tilkkupeitto on myös löytänyt tiensä minun luo, kaunis kiitos kaikille lappujen tekijöille.


Meidän pihamaalle oli tullut uusia asukkeja, pikkulintu on tehnyt pesänsä porraspielen katajaan (tuohon kuvassa näkyvään isompaan )... pitänee rauhoittaa tuo alue nyt heidän perheelleen. Innoissaan poika olisi aina kurkkimassa pesään mutta olen yrittänyt kieltää ettei emolintu häiriinny... minä olen ilmeisesti nukkunut biologian tunnit kun en lintua tunnista mutta pieni ruskean keltainen lintu siellä asustelee poikasineen meidän katajassa.Poika oli eräänä päivänä tullut siihen tulokseen että hänen kasvonsa kaipaavat hieman rasvaamista, ja oli pyöräyttänyt hieman vaippaihottuman hoitoon tarkoitettua sinkkisalvaa kasvoihin. Muutenkin rasvatuubit ovat hirveän kiinnostavia, kuten kaikki äidin kosmetiikkatuotteetkin. Yörasva oli yksi päivä toimittanut vessanpöntön pesuaineen virkaa, minun kallis kanebon ripsivärini kenkälankin virkaa sekä luomivärit oli pyyhkäisty uuteen liitutauluun... kekseliäs poika jonka äiti ei kerkeä jokapaikkaan perään.

6 kommenttia:

 1. Oikein hienolta näyttää, niin poika kuin peittokin :) Onnea tulevaan :)

  VastaaPoista
 2. Todella kauniin peiton sait!Onnittelut siitä ja myöskin tulevasta perheenlisäyksestä!Näin siis, jos tulkitsin viestisi oikein.. :))Pojat on semmosia viikareita, ettei niiden perässä tahdo pysyä.

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että napit tulivat! Toivottavasti toivat myös innon askarrella tai tehdä muita käsitöitä! Hyvää kevättä ja kiitos osallistumisesta!

  VastaaPoista
 4. Oikein paljon onnea. Se ei siis ollutkaan pelkkää aprillipilaa =) Olenkin ihmetellyt mihin olet kadonnut, vaikka itsekin olen tosiaan elänyt hiljaiseloa.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti jaksat jatkossakin bloggailla. Kiva on täältäkin käsin teidän elämää kurkkia. Terkkuja kauneudestaan huolehtivalle (ja äidin toimeliaana pitävälle) kummituspojalle!

  VastaaPoista