Sivut

lauantai 22. marraskuuta 2008

Malttamaton

Kotona edelleen, jos saisin päättää itse niin lähtisin samointein laitokselle. Mutta ei taida auttaa kun mitään synnytykseen viittaavaakaan ei tapahdu. Onneksi kuitenkin mies pysyy maisemissa ensi viikon, ihan vain kaiken varalta. Laskettu aikahan tuli ja meni eilen, joten olisi täysin mahdollista että masukki tajuaisi tulla ulos. Tosin poika meni silloin reilusti yli ja koko syksyn olen asennoitunut siihen että joulukuun puolelle menee ennenkuin mitään tapahtuu. Malttamattomuus näkyy siinä etten pysty enää keskittymään mihinkään, käsitöitä on kesken tieten kymmeniä eikä minkään teko kiinnosta vaan pitää aloittaa uusi (ja taas menee viisi minuuttia). Kaiken kruunaa pojan kuumeilu, eilen kuumetta oli koko päivän kohtuu paljon ja illalla mittari nousi jo yli 40 asteen. Aamulla kuitenkin oli jo huomattavasti parempana eikä tänään ole ollut kuin pientä lämpöä.

Loppuun kuva meidän pojasta laitoksella, joku oli onnistunut tuolloin ikuistamaan näin tyytyväisen ilmeen:

3 kommenttia:

 1. Kyllä te pian vauvelin saatte vaikka ei ymmärtäisi itse tulla. Joko sauna on siivottu ja saunottu ;)Niitä vinkkejä, jotka ei tässä talossa auttaneet ainakaan. Taisin siivota saunan juuriharjalla kolmeen otteeseen, kaikki paikat oli puhtaita, synnytyksen käynnistymisestä vaan ei tietoakaan =D

  VastaaPoista
 2. Johku: mulle kans silloin oikein lääkäri sanoi yliaikakontrollissa että onhan niitä kotikonsteja, kuten sauna, siivous ja se... kuulemma ei ole lääketieteellistä pohjaa mutta kivaa on kokeillessa.
  viikonloppuna saunottiin joka ilta ja siivottu on eikä se kolmaskaan ihan ole unohtunut. Ei auttanut pojalla eikä taida auttaa nytkään. Tosin joitakin viitteitä on ilmassa mutta mistä sitä tietää, tänään ajattelin tehdä piparitaikinan jos vaikka se leipomaton taikina sitten jääkaapissa laittaisi vipinää vauvaan.

  VastaaPoista
 3. Itselle on aina käynyt toisinpäin, Niko syntyi 3vkoa etuajassa ja Elli kk:n.. =D

  VastaaPoista