Sivut

lauantai 8. marraskuuta 2008

Taas se alkoi

Nimittäin meidän jokavuotinen kädenvääntömme sisäilman lämpötilasta. Kun ulkona alkaa lämpötila mennä liki nollaa mies alkaa säätämään sisälämpötilaa korkeammalle, tänä aamuna sisämittari näytti 25 astetta. Minusta tuntuu että varpaat paistuu ja veri kiehuu, 4 astetta vähemmän riittäisi vallan hyvin minun mielestäni. Jokavuotinen kilpajuoksu lämmönsäätimillä on siis virallisesti alkanut. Onneksi minä olen se joka osaa käyttää pannuhuoneen yleissäätöä miestä paremmin, ruuvailkoon hän sisällä isommalle kun minä siellä laitan pienemmälle. Työhuone on onneksi vielä saanut olla viileämpi kun hän ei täällä paljon aikaansa vietä.

Syysretki muuttui melkolailla talviretkeksi vaikka lumet jo sulivat poiskin. Pojalla tulikin itku kun yksi aamu lumi olikin kadonnut, kyynel silmässä tuli sanomaan ettei voi hiihhää ei. Toivottavasti pysyväkin lumi muistaa sataa aikaisin kun silloin on ulkonakin paljon mukavampi olla.

Valmistuneita ei juurikaan ole, uusia keskeneräisiä sitäkin enemmän. Pukin kontti täyttyy tänä vuonna mahdollisimman pitkälle itse tehdyillä lahjoilla. Tämä ainoa esittelyyn pääsevä ei tosin ole lahja vaan kokeilin mallia johon ihastuin ravelryn sivuilla, taisi kyllä tulla lähtöjään pieni mutta katsotaan. Ja uteliaille tiedoksi etten todellakaan tiedä onko tulokas tyttö vai poika mutta Joulun alla ajattelin tämän menevän tonttu-lakista.

Nyt täytynee lähteä kutomaan loppuun ne isäinpäivälahjaksi aiotut villasukat ettei vain jää viimetippaan sekin homma.

3 kommenttia:

  1. Ihana pikku-pipa! Mitenkäs siellä jaksellaan? Ajattelin pyytää sellaista, että pitäisitkö sen vaavvan mahassa joulukuun puoleen väliin saakka, kun minä tuun vasta sitten kotiin? :) Ois kiva nähdä ihan tuoreena uusi tulokas :)

    VastaaPoista
  2. No jos se minusta olisi kiinni niin kyllä minä mielellään päästäisin sen ulos jo tämän kuun puolivälin tienoilla, sen verran oli ahdistavia ne viimiset viikot edellisellä kerralla.

    VastaaPoista
  3. Moi!Kyllä se on aika raskasta elää samassa tilassa mitä rempataan. Meillä ei laatta pullistele kuin +- 1 cm ylös lattiasta, mutta samanlailla on irti kun teilläkin ollut. Välillä laatta on irti kiinnityslaastista ja välillä laasti on irti lattiasta... Melkonen urakka edessä, mutta onhan tässä aikaa... ja tosiaan kauhua kokee, kun ajattelee että puolet talosta on saman kiinnityslaastin avulla...

    VastaaPoista