Sivut

maanantai 10. elokuuta 2009

Sitä sun tätä

Viime keskiviikkona meille tuli vieraita ja heille piti keksiä jotain tarjottavaa. Olen huomannut että parhaat kakut syntyy kun ei suuremmin etsi ohjetta vaan ostaa kaupasta vähän kaikkea ja sitten niitä yhdistelee. Tällä kertaa kakku koostui seuraavista aineista


Pohja

250gr rainbow cappucino tumma täytekeksi

n 50 gr margariinia


Täyte

1prk flora vispi

1/2 prk flora vanillaa

2prk rainbow vaniljarahkaa

n 1dl rainbow pähkinä-suklaalevitettä

1/2-1dl Corky´s orange chokolate-likööriä

7 liivatetta


Murusta keksit ja sekoita ne sulan voin/margariinin kanssa. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle, ja laita vuoka viileään odottamaan.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. Vatkaa vispi ja vanilla vaahdoksi, lisää joukkoon rahkat sekä pähkinä-suklaalevite. kiehuta likööri ja sulata liivatteet siihen. Lisää likööri-liivate seos vaahdon sekaan ja laita vaahto pohjanpäälle. Anna kakun hyytyä joitakin tunteja jääkaapissa, mutta ota tarjolle niin että kerkeää hieman lämmetä, tällöin kaikki maut tulevat hyvin esiin. Ja mikäli et halua ostaa likööripulloa vain tätä varten, voit korvata sen esim. Appelsiinimehulla (tai juoda lopun likööristä, ihan kuten itse haluat).

4 kommenttia:

 1. Meillä on leikisti kissakiintiö, joka on siis kolme. Tämä kissakiintiö tuli siitä, että otettiin lasten kanssa aikoinaan tyttökissa hiiriä pyydystämään. Helmi teki pennut (jonka jälkeen Helmi leikattiin) ja niistä piti jättää yksi pentu pojalle ja yksi tytölle. Isäntä ei tykännyt ollenkaan, ei muka tykkää vieläkään, mutta on välillä kehunut kissoja, kun pitää hiiret ja rotat loitolla! Meillä on vain kadonnut pari kissapoikaa, joten nyt taas otettiin ilman suurempia kyselyjä kissanpentu. Ja kovasti tuo mies vaan käy kissaa katsomassa ja selittämässä, että hän on sitten yksi, joka ruokkii! :-)

  Onhan nuo miehet aina kaikkea naisten ideoimaa vastaan! Ainakin meillä, mutta jostain syystä mieli jossain vaiheessa muuttuu... :-)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Ootko laittanu mulle spostia jo? Ku moni on laittanu viestii mulle ettei posti tule perille! Jos oot niin laitan sulle toisen postiossan niin päästään näistä mukulan vaatteista etiäpäi :D

  VastaaPoista
 3. Axu äiteineen kiittää. Kiva kun Santeri piti paketistaan. Heijastin on ihan axun valitsema. Annoin valita heijastin läjästä jonkun ja tuon se sitten valitsi. Pikku mies tietää siis mistä toinen pitää.

  VastaaPoista