Sivut

torstai 7. tammikuuta 2010

On pidellyt kylmempää

Pakkasta mittarin mukaan rapiat -31 astetta. Sen lisäksi auton akku vetelee viimeisiään joten kouluun meno jäi myöhemmäksi. Siispä nyt on hyvää aikaa päivittää tännekin tapahtunutta.
Joululahjoja tein ja tehtiin jonkin verran itse, kuvia vain en muistanut ottaa kaikista. Joulukalenterimme oli tänä vuonna askartelupainotteinen, joten olemme askarrelleet yhtä sun toista jotka on vielä(kin) kuvaamatta.
Joulupukki oli anteliaalla päällä ja toi minulle jotain pitkään ja hartaasti toivottua. Siitä innostuneena kaivoin Berninan pitkästä aikaa esiin ja annoin mennä, kun onhan ne mustat laukut aika tylsiä ja muunväriset ilmeisen hinnakkaita kun ei ollut pukkikaan raaskinut sellaista mukaan laittaa ;)

3 kommenttia:

 1. Kyllä säälitti laittaa koululaiset aamulla matkaan vaikka ei koululle tuon pitemmästi ookaan! Ei ihan näin kylmää tarvis olla :O
  Tuli tosi hieno tuosta laukusta, eipähän oo kaikilla samanlaista! Taitaa saada ihailua osakseen missä sen kanssa liikutkin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Munkin koulupäivä jäi välistä. Tympii suunnattomasti kun olin luvannut olla esittelemässä koulua tuleville oppilaille, mutta minkäs teet kun " tehty pohjoisiin olosuhteisiin" -automme ei inahdakkaan pihasta. Caddy on kyllä roikassa mutta ei sekään hetkeen starttaa.

  VastaaPoista
 3. Paljon Onnea! Voitit blogini arvonnassa ruskean paketin :).
  Käythän laittamassa minulle sähköpostilla osoitetietosi osoitteeseen
  hipsu.pienikorttitehdas@gmail.com
  niin lähettelen voiton mitä pikimmin sinullepäin.

  Terkuin Hipsu

  VastaaPoista