Sivut

perjantai 24. lokakuuta 2008

KKK...


Eli siis Kierrätys Kassi Kaverille. En ole muistanut täällä mainitakkaan että osallistuin AnniTannin järjestämään kassivaihtoon jossa ideana on siis se että valmistetaan kaverille kassi kierrätetystä materiaalista. Ja koska tehtävänannossa oli että kassi voisi olla kauppakassikokoa niin alkuun mietein mitä vaatimuksia itselläni olisi hyvälle kauppakassille: Kestävä materiaali, jokunen tasku, ja ehkä kaikkein tärkeintä, kärrypoletti aina mukana. Sitten kaivelemaan kaappia, löytyykö sieltä mitään kierrätysmateriaalia kyseisiin kriteereihin, ja löytyihän sieltä. Ainoa asia joka ei täysin käy kierrätysmateriaalista on tuo kärrypoletti, mutta koska se on ilmaisjakelusta saatu ja minulla on niitä useampi voinee sen laskea kierrätykseksi kun laitan sen eteenpäin. Kuvia olisi enemmänkin mutta koska kaveri ei vielä ole saanut kassiaan en halua pilata kaikkea yllätystä häneltä.

Poika oli taasen auttanut äitiä käsitöissä, katkomalla päättelemättömiä langanpäitä. Kysykää vain että mistä se oli sakset saanut: typerä äiti jätti ne tietenkin käsityön viereen vessareissun ajaksi (eli siis oma vika).

6 kommenttia:

 1. Hieno idea tuo kierrätyskassi! Onneksi olkoon, voitit blogini arvonnassa :) Palkinto tulee kunhan saan sen kasattua!

  VastaaPoista
 2. Tulin kiittelemään etähaleista,
  tulee tarpeeseen.

  Kivan näköinen laukku - ja onhan se kierrätystä tuon poletinkin osalta =)

  VastaaPoista
 3. Hieno kassi, vaikkei kokonaan näykään. Itsekin meinasin lähteä mukaan tuohon kkk, mutta jostain syystä en sitten lähtenytkään, tais olla mun lakko vielä voimassa tai muuta.
  Niin, kudotaan me sukkia ja muita. :) Mattoja sitten paukutellaan ;) Sitäkin (maton kutomista) olen joskus kokeillut muutaman maton verran. Ihan kivaa puuhaa sekin. Kyllä tuo kutominen taitaa olla pohjoisen tapa sanoa, neulominen ei tunnu asettuvan mun suuhun. Vaikka kyllä muutkin puhuu kutomisesta. Itse olen pohjoisesta.

  VastaaPoista
 4. Blogissani odottaa sinua tunnustus

  VastaaPoista
 5. Näyttää hienolta! Kyllä kelpaa! :)

  VastaaPoista
 6. Sinunkin kassisi on valmis. Oli kyllä melkoista tuhtaamista ja kiroamista kun tuo pikkumies täälläkin koitti pistää kapuloita rattaisiin. Nyhti kankaasta, laittoi konetta pois päältä, painoi pakkia... Graah! Mutta sain valmiiksi. Kerron tarinaa sitten tarkemmin kirjeessä jonka liitän mukaan :)

  VastaaPoista