Sivut

torstai 24. heinäkuuta 2008

Herkkuja

Kesässä ehkä ihaninta aurinkoisten päivien ohella on tuoreet mansikat ja muutkin marjat. Olen tuossa sivupalkissa kehunut harrastavani leivontaa, ja kyllä minä leipoisinkin vaikka joka päivä jos joku muu olisi syömässä ne herkut. Itselle ei enää lisää kiloja tarvi. Mutta tuoreet mansikat ja käväisy Herkkukirpun blogissa saivat minut tekemään tällaisen (Tosin tuo kuvattu on se viimeviikkoinen versio, nyt nuita on tuhottuna jo 3 kipaletta, ehkä voisi jo taas vaihteeksi etsiä uuden reseptin)Ja tietenkin pikkumies oli apunat tälläkin kertaa, mikä ihana apuri hän onkaan.
Eilen alkoi aurinkoiset kelit joita on tänne meillepäin luvattu jopa yli viikonlopun. Koska eilen ei vielä ollut kovinkaan lämmintä päätin pistää "miehet Essolle kahville" ja itse siivosin jottei viikonloppuna tarvi hikoilla sisällä. Tuo sanonta miesten Essolle menosta tulee siitä kun pikkuveljeni kerran natiaisena totesi isälle kun äiti kaivoi imuria esiin että " lähdetään me miehet Essolle kahville niin saa naiset siivota rauhassa" tai jotenkin sinne päin se meni.

Aiemmin kesällä oli suunnitelmissa lähteä tulevana viikonloppuna jonnekin päin lomaileen pojan kanssa tai yksinään kun mies on menossa kuljetusyrittäjien kokkoontumisajoihin, mutta taitaa mennä ihan kotosalla tämäkin viikonloppu. Ehkä otetaan sellainen äkkilähtö johonkin lähialueelle sukuloimaan. Illalla tulen esittelemään sen minun uuden helleneuleen kun ne helteetkin nyt alkavat.

3 kommenttia:

  1. Heippis, minoon leskenä viikonlopun. Vois ottaa yhteen, jos löytyy sopiva hetki! Esim. rannalla ois ihana käydä, tai jotain muuta pikku aktiviteettia. Räkäväpäkääpärääpälettäkin näkee niin harvoin =)

    VastaaPoista
  2. huomasin että pietarsaaressa olis lauantaina vanhan ajan markkinat. Miten olis pieni merenranta ajelu?

    VastaaPoista
  3. Herkullisen näköisiä leipomuksia. Kyllä ne lapset on hupaisia =) Onhan se tärkeää, että äiti saa rauhassa tehdä töitä.

    VastaaPoista