Sivut

tiistai 15. heinäkuuta 2008

Laiskuus iski

Juurikaan mitään valmista en ole valmiiksi saanut, ja keskeneräiset junnaa paikallaan. Olohuoneen pitsiverho kuitenkin valmistuu hitaasti mutta varmasti. Täytyy sanoa että ehkäpä jo ensi kesänä meillä on olohuoneessa kauniit itse kudotut pitsiverhot. Verho on aika työlästä kutoa joten välissä tulee tehtyä aina tilkku tai pari ystävyyden peittoihin .


Poika on varsinainen konemies, traktorit ja autot kiinnostaa takuuvarmasti, ja useat automerkitkin jo tunnistaa, kättyt (volkkarin caddy), voldod (volvot) ja aadit (audit) lähes poikkeuksetta joka kerta. Traktori jos on näköpiirissä poikaa on turha muualle päin vedättää, tämä huomattiin viime viikolla käydyissä markkinakisoissa. Kentälle oli ajettu illalla käytävää kivikuningas-kisaa varten muutama valtra siihen keskelle kenttää, koitappas siinä sitten saada poika juoksemaan kohti maaliviivaa 60metrin juoksussa kun traktorit on 90 astetta eri suunnassa. Isomummun juhlissakin papan valmetti oli se joka kiinnosti. Täytyy ihmetellä mistä pojalle on tullut halu pukeutua juhla-vaatteisiin kun isänsä ei laittaisi "pakkopaitaa" päälle ei sitten millään. Poika olisi laittanut juhla-takkinsa jo viikolla kauppareissulle jos olisin luvannut. Eilenkin vielä kotona keikaroi juhlatamineissa ja höpötteli "juhda juhda".


Huomasin juuri etten ole vielä esitellyt sitä kesätoppiani, joka on kyllä ollut jo kuukaudenpäivät valmiina. Tosin ei se ole vielä oikein kesäkään tullut. Eilen oli täällä meillä toinen sateeton vuorokausi tänä kesänä. Jotenkin ne paikallisetkin kuurot on osunut tähän meidän pihalle. Saapas nähdä miten tänään käy.

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen kaveri traktorin ratin takana :-) Meilläkin lapset oli aikaisemmin aina traktoreiden kyydissä, nykyisin pitää jo komentaa (16 ja 14 v.) traktorihommiin... :-)

    VastaaPoista
  2. Ihannan näköistä pitsiä oot saanut aikaiseksi :)

    VastaaPoista