Sivut

sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Tautista touhua

Niin, koko perhettä vaivaa taudit. Yhdellä on silmätulehdus, toisella angiina ja kolmas köhii muuten vain. Mies on ainut terve, onneksi koska hänellä on töihin lähtö tänään edessä. Mutta ajattelin postata tänään kuitenkin tuon pojan tilkkupeiton ja todisteeksi siitä että jotain täälläkin tehdään niin kuvaa noista oman torkkupeiton tilkuista. Tilkkuja tehtynä 91, joten hitaasti mutta varmasti se valmistuu. Pojan peitto on tehty vaatteesta jota olin jo nakkaamassa roskikseen, mutta tajusin että miksi sitä hyvää lankaa hukkaan heittää. Olen joskus ajatellut tarvitsevani kaksinkertaisesta 7veikasta kudottua sliparia, enää en tarvinnut. Slipari oli raitainen josta johtuen langat oli lyhyinä pätkinä, siksi päätin virkata niistä peittotilkkuja.
Viltistä tuli juurikin sen kokoinen kuin lankaa riitti eli n 80x105 cm.
Jonkinasteinen neuleähky vaivaa, valmista ei tule ei sitten millään. Taidan siis jatkaa ompelukoneen kimpussa. Uusia ulottuvuuksia löytyy päivittäin kun tajusin että koneessa on muitakin ommelvaihtoehtoja kuin suora ja siksak. Kone ollut minulla "lainassa" 7 vuotta ja nyt jo huomasin missä siinä on se värivalitsin mihin ohjekirjassa niin usein viitattiin.

2 kommenttia:

 1. Ensinnäkin paranemisia lapsille.

  Tämä taitaa olla ensimmäinen komentti vaikka olenkin usein täällä vieraisilla.

  Blogisi on ihanasti elämän makuinen joten klikkaappa blogiini,jossa haluan antaa tunnustuksen :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavsti mukelot paranee, koita itekkii kestää terveenä ainakin jotenkuten :) Myökii viel majaillaan täällä Lappeenrannassa, nyt sunnuntaina tullaan takas..pitää koitta tulla teille sit kyläilee koha kerkee kouluilta ja muilta..

  Mie en oo saanu aikaan muuta ku suuria suunnitelmia pitkään aikaan..Ihailen tuota siun vimmaa väsätä jotain :)

  VastaaPoista