Sivut

lauantai 28. maaliskuuta 2009

Valmistakin tulee

Niin, vaikka uusia on mukava aloittaa, välillä täytyy saattaa valmiiksi keskeneräisiä. Onhan noita kertynytkin. Tässä kolme nappejaan odottanutta tyttären vaatekappaletta. Kaikkiin olen varsin tyytyväinen vaikkei tuollainen pieni 4kk ikäinen vielä osaakaan poseerata kuvissa. Neuletta ja hupparia on ajatuksena käyttää takkeina jahka säät lämpenee. Hame on vielä iso, joten se menee kaappiin odottelemaan että Sanni lähtee tepsuttamaan. Sitten on varmasti kiva laittaa mekkoja päälle kun osaa kävellä, ei ole helmat aina rullalla. Tuo neule on muuten todella näppärä malli, kasvaa lapsen mukana, meillä on vielä edestä pitkästi päällekkäin mutta nappeja siirtämällä mahtuu isommallekin. Ohjeesta poiketen neuloin hihat kohtuu lyhyiksi, mutta niitä voi jatkaa jahka käyttäjä kasvaa.

5 kommenttia:

 1. Siis tuo ylimmäinen kuva on aivan mahtava!! :-)

  Itse muuten aikoinaan huomasin tuon,että kannattaa ommella pikkuisen isompia vaatteita, niin sopivia ne jossain vaiheessa kuitenkin on! :-)

  VastaaPoista
 2. Tyttö ilmeili oikein urakalla kuvatessa. Mahtavia kuvia on useita mutta tuo oli ehkäpä paras.

  VastaaPoista
 3. Tuo neule on uskomattoman kaunis. Siltikään en itse saa tehtyä tyttärelle moista.

  Aika menee kyllä äkkiä, vastahan teille vauva syntyi ja nyt hän on jo 4kk.

  VastaaPoista
 4. Ihania vaatteita!

  Äitille täällä samalla näytin sun taidonnäytteitä, etenkin nuo lelut; jätskit, kananmunat, uunit, pallo ym. on aivan mahtavia ideoita ja mahtavasti toteutettu!

  :)

  VastaaPoista
 5. Ihania vaatteita olet saanut aikaiseksi! Onpas Sanni kasvanut kovasti viime näkemästä :)

  VastaaPoista