Sivut

tiistai 22. tammikuuta 2008

Elämäni ensimmäinen...

Kärjestä varteen neulottu sukkani on valmiina... ihan ok siitä tuli vaikka epäilin koko neulomisen ajan. Kuva tulee tänne kunhan saan parin valmiiksi ja langat pääteltyä. Muutakin olen tehnyt ensimmäistä kertaa, nimittäin päätin kokeilla näpräysintoani tekemällä silmukkamerkkejä. Nämä on kyllä melko tekeleitä mutta ehkä se siitä.


Ja sitten seuraa blogini suuri hetki... ensimmäinen meidän perheen "äiti teki eurolla" ruoka. Nimi tulee siitä että mikäli ruoka on epämääräisen näköistä mies sanoo pojalle, "mitähän herkkua se äiti on nyt saanut aikaan Eurolla". Eli ei mikään mairitteleva titteli ruoalla. Tässä siis meidän tämän päivän Tonnikala-Katkarapu Pasta. Pienenä vinkkinä voin muuten sanoa että silputtu juustosuikero (ennen uunia siihen päälle laitoin) sopii hyvin tuomaan makua ja rapeutta pintaan.Tänään taitaa olla äidin vapaailta koska poika hinkuu jo nyt nukkumaan... joten nyt lähdetään iltapisuille ja pesuille, mutta ehkä päivittelen vielä yöllä uudelleen. Minulla uni on ollut hukassa jostain ihme syystä .

4 kommenttia:

 1. Pitää koittaa malttaa mieli sen pärekorin kanssa. Eilen soiteltiin halkokauppiaille, ja halvimmillaan lupasivat 35cm koivupilkettä 37e/heittokuutio... Aika kallista!

  VastaaPoista
 2. Elämä on!
  minä täällä jo suunittelin että pitää lähteä kylään takakontti täynnä polttopuita... Mutta ajattele että huoltsikalla jopa täällä myydään nuotiopuita 8 euroa semmonen pärekorillinen. Onneksi ei noita huolia ole, meille kun puut on oikeastaan ilmaisia (mitä nyt itse pari päivää viime kesänä niitä pilkottiin) kun ostettiin koko tukkirekkakuorma 200 eurolla. Metsästä jos olis isäntä viittinyt ite kaataa niin olis ollu ilmasia.

  VastaaPoista
 3. Kivoja silmukkamerkkejä sulla.

  VastaaPoista
 4. Samalla kävin katsomassa mitäs sinulle kuuluu ja harjoittelin anonyyminä esiintymistä ;)

  VastaaPoista