Sivut

perjantai 11. tammikuuta 2008

Vielä viime vuodesta

Eli vuoden vaihtumisen myötä kävin läpi viime vuoden valokuvia ja otin niistä vielä varmuuskopioita, niin eivät sitten häviä taivaan tuuliin mikäli kone hajoaa. Siinähän sitä oli urakkaa kun kuvia on otettu aika paljon. Tätä hommaa tehdessä löysin lisäksi yhden kuvan, joka on ehkä oma suosikkini kaikkien noiden kuvien joukosta.


Jotenkin siitä melkein aistii menneen maailman, kuva on otettu pohjoisessa kun olimme tekemässä kesämökkiä suurella porukalla.Tässä herrat istuu siis tulevan mökin oviaukossa.


Paljon oli kuvattu myös meidän kullanmurua, joka tosin tahtoo olla niin vauhdikas että kuvissa on vain osa poikaa ja sekin hyvästi tärähtäneenä. Tämäkin kuva on otettu pohjoisen reissulla ja toisin kuin kuva kertoo lähes koko reissun ajan oli kylmää ja sateista. Ei ole pohjoisessa Norjan rajalla heinäkuussa montaa astetta lämmintä.Kuvassa meidän poika näyttää miten lomasta tulee iloita. Ja kuten puvustakin näkee, remuttu on ja paljon pitkin lähes koskematonta luontoa. Täytyy sanoa että tuo reissu meni hyvin ottaen huomioon että Sante oli vasta reilun vuoden ikäinen ja olimme paikassa josta uupui: Sähkö, vesi, sekä kännykän kuuluvuus... Ainut paikka jossa kännyllä sai yhteyden oli meidän kuorma-auton hytti joka oli leiripaikasta n. 500m päässä koska lähemmäs ei tullut tietä. Sen verran minä ihastuin tuohon paikkaan että ajamme ensi kesänäkin 700 km suuntaansa jotta näemme millainen mökistä on tullut.

3 kommenttia:

 1. Stanna, moi! Sun spostisi ei ole tullut perille... laitatko uudestaan...=)
  Oopo04@netti.fi (Huom! Eka oo isolla )

  VastaaPoista
 2. Onpa hyvä kuva tuo ensimmäinen! Aika pimeä kyllä (tai sitten näyttö näyttää omiaan), mutta tosi sielukas kyllä. Terkkuja teille koko sakille - erityisesti Sakulle nimpparionnitteluita :)

  VastaaPoista
 3. Maijja: olet oikeassa tuo on aika pimeä kuva, ei ehkä aivan nuin pimeältä näytä todellisuudessa... Mä täällä pyörin vielä vaan vaikka pitäis nukkua.

  VastaaPoista