Sivut

lauantai 10. tammikuuta 2009

Internetin ihmemaa


Niin, päätin aloittaa korvaavan kastemaljan metsästämisen tuossa iltana eräänä. Olihan minulla kuva maljasta (otettu pojan kastejuhlassa, tytön juhlissa en kerennyt kuvata maljaa) sekä valmistajan nimi: Bohemia. Ajattelin että kokeillaan kepillä jäätä ja laitoin hakusanaksi Googleen Bohemia kristalli. Enpä olisi uskonut että siellä jo seitsemäs linkki (neljäs jonka aukaisin) antoi täysosuman. No jouduinhan minä hieman seikkailemaan tuon Tolvasen sivuilla ennenkuin kuvan löysin, mutta aikaa meni kaikkinensa (siis googlettaminen ja maljan löytyminen) vartin verran. Enpä olisi uskonut sen olevan näin helppoa.

3 kommenttia:

  1. Kaunis on tuo kristallimalja. Meillä on tinanen malja, kun halusin siihen lasteni nimet kaiverrettaviksi. Anoppi osti, mutta en oikein tykkää! Mutta eipähän särykkään, jos joskus niitä lastenlapsia vaikka saman maljan avulla kastettaisiin.

    VastaaPoista
  2. Tulin vielä lisäämään, että kyllä tässä puolensa saa pitää, että edes joskus voi olla rauhoillaan. Ja meillä on just tuo, että jos joku pyytää minua jotain tekemään, hyppään heti, mutta mies sanoo tai oikeammin murahtaa: "joo, kohta" tai "joo, joskus". Ja voi, että minua sieppaa...

    VastaaPoista
  3. Malja on kaunis. Meillä ei ole minkäänlaista maljaa ainakaan vielä. Kotimme on sen verran pieni, että pidettiin ensimmäisen kohdalla kastetilaisuus kappelissa ja kahvittelut kotona. Jos jossakin vaiheessa saamme toisen käärön asumme toivottavasti jossakin muualla ja harkitsen ehdottomasti tätä samaa maljaa =)

    VastaaPoista