Sivut

tiistai 12. helmikuuta 2008

Hamsterointia

Eli Helmikuun alusta alkanut lankahamsterit2008 on pitänyt minut tiukasti poissa lankahyllyiltä kauppareissuilla. Tosin perjantaina ruokakaupassa käydessäni salaa vilkaisin lankahyllyyn tarkistaakseni uusien novitan lankojen värit. Olihan siellä monenmoista, ja kun löytyi ihana ohje lapsen kesäneuleeseen niin nyt olisi ihana heti aloittaa se mutta kotoahan ei tietenkään löydy yhtään bambu-lankaa eikä oikeastaan edes puuvillaa josta voisi sellaisen neuleen tehdä. Ehkä sitten ensi kuussa aloitan sen.



Tässä kuvaa niistä poppanoista jotka tein pari viikkoa sitten, loput on vielä kangaspuissa joten niistä kuvaa jahka ne sieltä pois saan. Nämä on tehty aivan vain vanhasta pussilakanasta leikatusta kuteesta, raidat syntyi kuin itsestään koska lakana oli yläreunasta vaalea, alhaalta tumma. Kutominen oli ihanan nopeaa, tosin esivalmistelut (siis kuteen leikkaaminen) vei aikaa todella paljon. Lopputulos on aika hyvä:



Nyt taitaa nukkumatti huudella jo minuakin.


1 kommentti:

  1. Mulla olisi hamstrattuna vaikka kuinka paljon lankaa! Kukahan ne muuttaisi vaatteiksi?

    Huvittavaa, että on tullut varattua vaikka kuinka monet pipo langat sun muut - aika vähän kuitenkin puikkoja ja koukkuja heiluttelen.

    VastaaPoista