Sivut

keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Viimeinen SNY

Niin, pakettihan tuli jo aikaa sitten mutta jotenkin meillä on nyt jäänyt tämä sairastelukierre päälle eikä netti ole ollut päällimäisenä todo-listalla. Tällä hetkellä meillä sairastetaan sekä poskiontelontulehdusta että korvatulehdusta, eikä ole ollenkaan mukavaa olla sairaana kun ulkona on ihana sää. Eilen onneksi saatiin lääkekuurit päälle joten alkaa pikkuhiljaa helpottamaan taudit.
Sitten siihen pakettiin, aivan ihana oli jälleen kerran sisältö. 6 kerää novitan tangoa ja 5 kerää woolia sekä 6 partyliten kynttilää, ihanissa tuoksuissa (sen minkä nuhanenänä olen haistellut/haistanut). Niin eikä sovi unohtaa niitä elämäni toisia kultaisia Addeja... :). Ja olihan siellä myös mukava broileri-resepti sekä kortti joita ei muuten näy kuvissakaan.

Kevään aikana en ole kertaakaan edes yrittänyt arvata kuka voisi olla minun oma salainen ystäväni, enkä kyllä varmasti olisi arvannutkaan, niin hyvin onnistui Mari itsensä salassa pitämään. Kiitokset näistä ihanista langoista, joista (ainakin wooleista) taitaa tulla jotain lämmintä meidän perheen uudelle tulokkaalle. Kossi kun syntyi keväällä niin ei ole aivan pieniä villavaatteita silloin tarvittu.
Myös Pirjolta tuli ystävyyden peitot-blogin kävijämääräarvonnan palkinto, siitä ei sitten ollutkaan kuvaa koneella vaikka niin luulinkin. No sieltä paljastui kuitenkin kaksi kerää novitan bambinoa , keiju-magneetti sekä ihana serviettitekniikalla tehty taulu (olikohan tässä kaikki mitä siinä oli). Itsekin olen tehnyt tilkkuja täällä mutta ajattelin että laitan postiin sitten vasta kun saan paketin täyteen asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti