Sivut

keskiviikko 10. joulukuuta 2008

muutamaa viikkoa myöhemmin...

... pieni pipariprinsessa jätti jälkensä hankeen. Eli meillä leivottiin kuin leivottiinkin pipareita, tasan kaksi viikkoa myöhemmin kuin olin aluksi ajatellut. Taikinaa tein puolet vähemmän ja siltikin pipareita tuli toista sataa, tosin se muumipiparitalo jäi tekemättä. Ehkä sitten ensi jouluna. Nyt tehtiin sydämiä kolmea kokoa, pieniä jalanjälkiä ja tietenkin traktoreita.

Ja koska ainutkaan kuva ei ollut oikein hyvä yksinään, niin mikäs muu siinä auttoi kuin harjoitella käyttämään ArcSoft PhotoStudioa jotta saisi kelvollisen kortin aikaiseksi. Tyytyväinen en täysin ole vieläkään mutta neljättä iltaa en tätä enää tee (kun kerkeää aina käydä vähän jatkamassa kun pitää taas mennä katsomaan lapsien perään). Nyt pitäisi sitten lähteä naapurikaupunkiin teettämään kuvat että saadaan kortit ajoissa postiin.

Joulu tuntuu vieläkin jotenkin kaukaiselta ajatukselta, vaikka eihän siihen ole enää kuin kaksi viikkoa. Pitäisiköhän laittaa jouluverhot ikkunaan. Viime viikonloppuna laitoin ensimmäiset jouluvalot khh:n tasolle, nekin aivan vain yöllisten vaipanvaihtojen himmeäksi työvaloksi.

3 kommenttia:

 1. Ihanat pienet jalanjäljet...

  Joulu tulee ilman suurempia valmistelujakin :-)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea pienokaisen prinsessan johdosta! :)

  Ihania piparijalanjälkiä...

  VastaaPoista
 3. Jättääpä pipariprinsessa suloisia jälkiä =)

  VastaaPoista