Sivut

torstai 12. maaliskuuta 2009

Väsy

Poika oli toissa yönä mummolassa yökylässä. Äitin olisi kannattanut käyttää tuo ilta, yö ja rauhallinen aamu nukkumiseen. Ei käyttänyt, vaan ompeli, siivoili touhusi ja tohisi. Sitten poika tuli flunssaisena kotiin ja tiedättekö millainen yö oli. Puolen tunnin välein pojan kamarista kuului itkuinen Äitii, nenä on kipeä. Milloin oli mikäkin kipeänä ja piti silitellä ja nukuttaa poika uudelleen. Lopulta 4 aikaan nukahti kunnolla, ja sain nukkua kuuteen ennenkuin tyttö heräsi . Tässä taas näitä valmiiksi (tai tytön takista uupuu nuo napit vielä) saatettuja käsitöitä.
Poika oli jälleen kerran todella kuvauksellisella tuulella. Pusero on samasta kankaasta kuin tuo tytön takki, turkoosein yksityiskohdin. Ja piti tehdä pehmeä pallo kun alkoi olla rajuhkoa menoa sählypallon kanssa tuo pelailu.



Kävin pojan vanhoja vaatteita läpi katsoakseni mitä otetaan Sannille käyttöön ja mitkä saa laittaa kiertoon. Poika nappasi yhden bodyn ja sanoi että se olisi hänelle sopiva. Jotenkin rohkenen olla erimieltä. Ja ilmeestä päätellen Santekin tuli toisiin aatoksiin kokeiltuaan.

2 kommenttia:

  1. Lapset on aina oikeassa =D
    (Mies tuli kysymään, että mitä tirskun =))

    niin ja takki on tosi nätti.

    VastaaPoista
  2. Hihiihiiii.... ihana kuva pojasta bodyssa. Ja hieno takki tosiaan!

    VastaaPoista