Sivut

torstai 3. syyskuuta 2009

Etäpäivää

Niin, opinnot on alkanut ja nyt on etäpäivä. Ja etäpäivän tehtäviinhän kuuluu: facebook, blogin päivitys sekä kodin raivaus asumiskelpoiseksi. Olen minä tänä aamuna jo avannut keskustelun aiheesta kielimuuri neuvolassa.Monenlaista olen tehnyt vaikka blogi on tasaisen hiljainen ollutkin. 2 baktusta on valmiina, samoin vauvan tilkkupeitto. Pojan tilauksesta on tullut tehtyä yhden kaupan tarpeisiin hedelmiä. Eikä ompelukonekaan ole jättänyt rauhaan vaan senkin eteen on välillä pitänyt istua, katsokaas kun koululainen tarvii myös kynäpenaalin (tai minun tapauksessa niitä tuli useampikin). Kuukausi sitten ompelin ja kudoin tytölle juhlavaatteet siskoni juhliin, niistä ei nyt kuvaa ole kun unohdin siltä toiselta siskolta pyytää. Tässä kuitenkin loppukesän sadosta alkupaloja, jospas myöhemmin laittaisin lisää.

5 kommenttia:

 1. Tulee :)

  Laitan vaikka spostilla jonkun kuvan. Miten on koulunkäynti sujunut? Mulla vasta yks luento takana, tänään on vappaapäivä ja meinasin lähtiä pyöräileen kaupungista poispäin - josko löytyis marjamehtää.

  VastaaPoista
 2. Siinähän tuo. Tekniikka tökkii yhden kurssin osalta kunnolla. Opiskellaan yhteistyötä Oulun lääkäri-opiskelijoiden kanssa. Eka luento meni ohi kun videoneuvottelu ei toiminu. Nyt pitäs osallistua aktiivisesti keskusteluun webCT:ssä, on vain vaikeeta kun sen serveri on kaatunu eikä ne näymmä saa sitä pystyyn.

  VastaaPoista
 3. Kaikkea ihanaa olet taas tehnyt ja kouluunkin olet päässyt, ONNEA!!

  VastaaPoista
 4. onko sanni saanut Ainon lähettämää pakettia

  VastaaPoista