tiistai 12. helmikuuta 2008

Koolailua

Eli nyt koitti se päivä kun testasin noita cool aid jauheita langan värjäyksessä. Tilasin niitä silloin muutaman pussin Tapion kaupasta lankojen kanssa yhtäaikaa. Ja täytyy sanoa että mikrossa valmistui nopeaa tämä pieni vyyhti jonka tein. Jauhetta kului yhteensä n. yksi pussi koska molempia värejä jäi vielä toiseenkin kertaan. Melko herkullinen väriyhdistelmä tulikin. Tuo pieni vihreä nöttönen on sitten kokeiluna (käytin loput värinesteet sekoitettuna tähän) erästä lankaa joka on tuolla ufo-neuleena.Mikäli se pitää värinsä niin se taitaa olla purku-urakka edessä ja eikun värjäämään. Sitä siis testasin että pysyykö väri tässä langassa koska sen koostumuksesta ei ole mitään tietoa. Pienenä varoituksen sanana voisin sanoa että kotona haisee melko etova, hieman kuin olisi kaatanut smurffilimpparia kiukaalle (tätä siis en ole kokeillut mutta haisisi varmasti tältä) . Ja tässä kuvia värjäyksestä:


7 veikkaa vyyhdittynä
Ennen mikroon menoa.Lavuaarissa liossa mikrotuksen jälkeenKuivumassa

Nyt innolla odotan että pääsisin jo kokeilemaan minkänäköistä tulee kudottuna. Tarkoitushan oli että tulisi aina pari kerrosta yhtä väriä ja sitten vaihtuisi eikä mitään sekamelskaa. Hieman harmittaa nuo lähes valkoisiksi jääneet kohdat, mutta ensin oli tarkoitus sotkea vielä se kolmaskin jauhe samaan soppaan.

5 kommenttia:

 1. Nuo valkeat kohdathan saattavat vain elävöittää neulosta. Kauniin värisiä, etenkin tuo oranssi!

  VastaaPoista
 2. Huomasin saman kun nyt jo malttamattomana sen puikoille otin. Tulee kaunista jälkeä, tännekin laitan kuvia koralli-fisu-langasta (se tuli nimeksi)tekemistäni kämmekkäistä jahka ne valmistuu.

  VastaaPoista
 3. NEhän on kivan näköisiä! Kauniin kirkkaat värit. Mulla vielä ne karamellivärivärjätyt langat odottaa ihmettä.

  VastaaPoista
 4. Kivan värisiä lankoja. Minustakin tuntuu, että valkoiset kohdat saattavat tehdä värityksestä paremman (jos mahdollista. Oranssi väri oli minunkin lemppari.

  VastaaPoista
 5. Kauniin värisiä lankoja olet saanut aikaiseksi.
  Ai Niin ;)
  Sinulle on loppuviikosta tulossa postia.
  Terkuin sinun SNY:si =)

  VastaaPoista