keskiviikko 27. helmikuuta 2008

Zetor-huivi

Jo nimensä vuoksi päätin neuloa kyseisen huivin. Ja nyt lopputulosta esitellessäni en voi kuin olla tyytyväinen päätökseeni. Huivi on juuri niin ihana kuin lanka ja ohje antoivat odottaa. Taas neuloin pätkärääkätystä vaikka se ei todellakaan ole lempilankaani. Mutta värit olivat minun, ehkä se riittää selitykseksi. Pienen hetken mietin tämän huivin antamista lahjaksi siskolleni, hän kun käyttää kolmiohuiveja minua enemmän. Ehkäpä teen toisenkin samanlaisen...


Huivi on ihanan ilmava ja kevyt, mutta siltikin lämmin. Lähellä oli etten ostanut samaa lankaa lisää kun se oli tarjouskorissa lankakaupassa (mitä minä siellä tein kesken hamsterikuun!!!) mutta sain hillittyä itseni. Viltti valmistunee huomenna, voisi olla jokin jatkuva blogi missä leikkimielellä kilpailtaisiin töiden valmiiksi saattamisessa, silloin ei ehkä nurkissa pyörisi niin paljoa UFOja.

6 kommenttia:

 1. Tuo Zetor-huivi on kyllä aivan ihana. Minäkin haluaisin tehdä sen, etenkin nimensä takia :-)

  Mutta, mutta... ehkä minä vielä sen teenkin. Ohje on jo tulostettu!

  VastaaPoista
 2. Kauniilta tosiaan näyttää!

  Minä täällä kudon niin paljon, että tyttö käski lopettaa Novitan tilaamisen. Kuulemma vain luen sitä ja keksin uusia ideoita ja sitten vain kudon ja kudon. Ja sinulla syntyy valmista vielä paljon enemmän kuin täällä. Oletko opetellut neulomaan nukkuissasi? ;)

  VastaaPoista
 3. Joojoojoo :)!!!

  Paljonko tuommoiseen menee lankaa? Voisin vaikka ostaa itse langat jos 'tekaisisit' minulle?

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis ja upean värinen!

  VastaaPoista
 5. Pami: ohje oli todella helppolukuinen, ja mukava neulottava. Mielenkiinto säilyi kun kierrokset eivät aina vain toistaneet itseään.
  Tiiina: vielä en osaa unissani kutoa, tai kudon mutta neuleet ei aamulla ole yhtään sen valmiimpia.
  Maijja: tuohon mun huiviin meni yks vyyhti (n.85grammaa) sitä sitronin trekking lankaa, joka on nyt tarjouksessa Ykan lankakaupassa (5.90 vyyhti), tuo on tosin sellanen kaulahuivikokoa, ei hartiahuivi.

  VastaaPoista
 6. Kaunis huivi. Onneksi helmikuuta ei ole enää monta päivää jäljellä =)

  VastaaPoista