Sivut

torstai 21. helmikuuta 2008

SNY08 eka paketti saapui

Eli tänään tuli ensimmäinen paketti Salaiselta ystävältäni. Oikein sisälle asti, tosin mummon toimesta, tuotiin paketti. Aivan ihana yllätys oli tämä paketti, ja kuten kuvasta näkyy poikakin tykkäsi ainakin jostakin paketin sisällöstä (tosin ekan haukun jälkeen hoksasi että ei se Maya ilmeisesti olekaan lapsen makuun tehtyä suklaata).Elämäni ensimmäiset Addit lähtevät heti tänään käyttöön kun rupean neulomaan itselleni huivia, onpas se luksusta kultaisilla puikoilla neuloa. Sattui nimittäin niin että suunittelin itselleni huivin neulomista mutta ei ollut oikean kokoisia pitkiä pyöröjä, mistähän se Sny arvasikin että juuri tämmöisiä nyt tarvisin. Tässä kuvaa ihanasta paketista.


Nuo Huopaset oli kanssa ihanat, nyt saan tehtyä jotain isompaa kun yksi kerä tuota ruskeaa oli jo itsellä jemmassa... vielä kun keksin että mitä niistä haluan tehdä.

4 kommenttia:

 1. Oletpas saanut kivan paketin =)

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää minustakin ;)

  VastaaPoista
 3. Mukava kuulla, että paketti oli mieleinen =)
  Aurinkoista loppukuuta
  toivottelee SNY:si
  ( pikkasen pelkäsin, ettei paketti ehtisikään tulla tällä viikolla kuten lupasin, mutta onneksi kerkesi ;))

  VastaaPoista
 4. SNY: Oli todella mieleinen, kohta jo ensimmäinen tuotos uusilla kultaisilla puikoilla valmiina ja uutta varten jo kovasti mallitilkkuja teen... Eli siis vanha malli jatkuu, monta rautaa tulessa koko ajan

  VastaaPoista