Sivut

torstai 14. helmikuuta 2008

Ystävänpäivä-lahjoja

Eilen oli oikein ihana postipäivä. Koko päivä oltiin ostoksilla kavereiden kanssa ja kun illalla tultiin kotiin niin laatikossa odotti paketteja oikein kaksin kappalein. Ensin avasin Kaverin kaulahuivipaketin, ja sieltä löytyikin oikein ihana huivi, itseasiassa niin ihana että taitaa päätyä hartiahuiviksi eikä kaulahuiviksi. Parinani tässä oli siis Daalia. Kuva ei oikein ole onnistunut, mutta ulkona tuulee tänäänkin niin paljon että sinne on turha lähteä kuvaamaan.Toisesta paketista paljastui ystävänpäiväyllätys. Kaikkea ihanaa oli Katja pakettiin laittanut. Käsityökassikseni taitaa päätyä tuo ihanan keväisen värinen kangaskassi joka on noiden itsetehtyjen saippuoiden alla. Suklaasydämiäkin paketissa oli mutta Sante kerkesi hotkaista ne kaikki sillä aikaa kun minä ihailin näitä muita... Nopea poika syömään kun kyseessä on makeiset.


Ostoksilla käynnistä sen verran että hurahdin ostamaan kahdet kengät. Oikeastikin kyllä yhdet uudet kengät tarvinkin ja sitten kun osti yhdet puoleen hintaan niin sai toiset -75% joten kahdet uudet kengät tuli kotiin hintaan 24 euroo. Niitä esittelen sitten joku toinen kerta.

5 kommenttia:

 1. Kiitos kovasti paketistasi! Laitoinkin siitä jo kuvan ja tekstiä sivuilleni!

  VastaaPoista
 2. Iloista ystistä sinulle. Kyllä käy kudotutkin tilkut. Laita vaan kaikki tulemaan :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa ystävänpäivää. Kenkiähän ei voi koskaan olla liikaa ja varsinkaan jos niitä saa alennuksesta :)

  Kivoja paketteja olet saanut. Huivi on kauniin värinen.

  VastaaPoista
 4. Pirre: Toivottavasti oli mieleisiä yllätyksiä.
  Pirjo: Selvä, teen niitä vielä tällä viikolla lisää ja viimeistelen langanpäät ja laitan sitten tulemaan ensimmäisen erän.
  Johku: Samaa mieltä olen minäkin, mies ei vain ymmärrä että mitä minä teen niin monilla "paremmilla" kengillä. Kun yritin puolustella kenkien ostoa sillä että tarvin paremmat kengät ostos ym reissuille. Eikä selitykseksi kelvannut niiden huokea hintakaan.

  VastaaPoista
 5. Kumma etteivät nuo miehet ymmärrä kenkien tarpeellisuutta. Meilläkin on monesti keskusteltu, mitä kaikilla kengillä tekee...:-)

  VastaaPoista