Sivut

keskiviikko 12. maaliskuuta 2008

Kuntoilua

Jos nyt näin kevään kunniaksi taas aloittaisi sen kuntoilun. Iltapäiväksi sovittiin erään toisen äidin kanssa kuntosalitreffit. Ei pahitteeksi ollenkaan. Toivottavasti päästään nyt yhdessä käymään siellä useamminkin kun tuo yksin meno ei näin alkuun ole ollenkaan kiehtovaa.
Postista on tullut vaikka ja mitä, niistä yritän ottaa kuvia ja laitella tänne, jahka ennätän. Ainakin kierrätys-blogin vaihdokkeja on tullut Tiinalta, Mardemoomika lähetteli kahvipusseista askartelumatskua ja SNY kortin jossa ilmoitteli että pakettikin on tulossa. Varmaan muutakin on tullut mutta nyt ei muistu mieleen. Nyt siivoilua ja pullaakin oli tarkoitus pieni taikina tekaista ennen salille menoa (saa nähdä ehdinkö). Jospa se isäntä sitten paremmin sulattaisi meidän kylillä "luuhailut" (niin hän tuossa eilen sanoi että kun ei ikinä olla pojan kanssa kotona kun hän soittaa vaan aina luuhataan jossakin päin) kun olis tuoretta pullaa ja siisti koti.

3 kommenttia:

 1. Joo,ei hätiä mitiä. Hyvä kuitenkin,että tulossa. :)

  VastaaPoista
 2. Hei !

  En ole vielä ihan kasannut peittoa, mutta nallelankaa on nyt mennyt melkein 100 g:n kerä, saattaa mennä ylikin. Mutta mulla on mustaa seiskaveikkaa riittämiin, että ei oikeastaan tarvitse lähetellä. Mukavaa päivää sinulle.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä vaan alkavalle liikuntainnostukselle. Se voi oikeasti viedä mukanaan.

  Hyvän mielen saatte varmasti. Molemmista siis: tuoreesta pullasta ja hikitreenistä.

  VastaaPoista