Sivut

tiistai 18. maaliskuuta 2008

SNY ja muuta postia

Eli tänään tuli se salaisen ystäväni lupailema paketti, novitan Rose-mohairia kaksi kerää, virkkuukoukku sekä tuoksukynttilä. Ihastuttavaa lankaa, jonkinlainen seitin ohut huivi tästä muotoutuu.

Sitten muutama kuva joita lupailin silloin aiemmin. Ensin Tiinalta tulleet vaihdokit (tais olla beipparijutuista) ja sitten Mardemoomikalta tulleet vaihtarit kahvipusseista. Lisäksi minulla oli kuva Jenskan ihanista tarroista (ja muista) mutta se nyt sitten jäi kameraan. Jenskan vaihtarit oli siitä skottihuivista.Neulerintamalla on edelleen jotenkin hiljaista, johtunee siitä että hartiat on jumissa kun nukkuminen tuon kipeän takaraivon kanssa on saanut hartiat kipeytymään. Tänään kyllä irroteltiin kun ensin käytiin kylpylässä (lähinnä meni lillumiseksi lasten altaassa) ja sitten vielä illalla kuntosalilla. Nyt siellä on ainakin vielä 9 kertaa käytävä kun ostin sellaisen 10 kerran sarjalipun. Mukavaahan tuo on kun ei tarvitse yksin mennä. Ja hoitajakin on tiedossa.

Yksi neule on pian esittelykunnossa, toivottavasti se onnistuu että pääsen tänne ylpeänä esittelemään (on ihan omasta ideasta paidaksi muotoutunut). Suunitteilla on itselle kesäksi puuvillaiset sukat jämälangoista. Turkoosia ja mustaa.

Huomenna tai ylihuomenna posti tuo erään tilauksen, tilasin Jari Mäki Oy:ltä koolausjauheita. Tällä kertaa ajattelin värjäillä harmaita lankoja saadakseni hieman murretumpia värejä. Tässä kauniina ajatuksena saada aikaiseksi lahja eräälle jolla on ensi kuussa synttärit.

Huomiseksi pitäisi vielä taikoa jokin helppo autoneule kun lähdetään Suolahteen katsomaan miten rattoreita tehdään. Nyt iltatouhuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti