Sivut

sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Muksahdus

Eilen mentiin tuttaville saunomaan kun he olivat saaneet uuden saunansa valmiiksi. Minä siinä liukkaalla pihalla vedin oikein kunnon voltin ja löin pääni jäähän niin että tähtiä näkyi pilvistä huolimatta. Mihinkään muualle ei sattunut eikä mustelmiakaan tullut mutta pää on kyllä niin kipeä että. Muutamaan päivään ei tarvitse haaveillakaan selällään nukkumisesta kun pipoakaan ei kärsinyt patin päälle laittaa. Täällä nyt sitten parannellaan, pystyssä olo on vaikeaa kun jokainen heilahdus saa pään tuntumaan räjähtävältä pommilta (olo on kyllä sellainen niinkuin olisin nauttinut muutakin kuin smurffilimppaa).

Pääsiäisaskarteluja ollaan hieman aloitettu, tässä kuva meidän tämänvuotisista kanoista (ehkä nämä pesii täällä myös ensi vuonna)

Sukkavaihdon sukkani oli löytänyt perille Heinin tykö. Helpotuksen huokaus tuli väistämättä suustani kun olivat kuulemma olleet hyvät ja mieluisat.

Kuntosalilla käynti oli niin mukavaa että päätimme ystäväni kanssa ottaa siitä jokaviikkoisen äidin vapaa-hetken. Se onkin hyvä kun poika voi mennä hänen perheensä kanssa siksi aikaa niin ei tarvi erikseen etsiä hoitajaa. Nyt mies huutelee tuolla että etkös sinä tehnytkään mitään aamupalaa, hän kyllä tekee sen tänään meille muille. Ja mikä aamupala se enää tähän aikaan on?!?

2 kommenttia: