Sivut

keskiviikko 26. maaliskuuta 2008

Yksin kotona

Tällä viikolla minulla on enemmän työpäiviä ja koska peräkkäisille päiville sattui ilta ja aamu (aamu alkaakin "jo" 10.00) niin poika jäi mummolaan yökylään. Turha olisi ollut hakea sieltä iltapalan syöneenä kotia ja laittaa nukkumaan vain herättääkseen aamulla kesken unien ja viedä takaisin mummon luo aamupalan syöntiin. Minulla olisi sitten ollut vapaa-ilta ja päivällä ajattelin mitä kaikkea teen ennenkuin menen nukkumaan, tässä minä nyt sitten olen istunut koneella ja tajuan että nukkumaan olisi kannattanut mennä jo aikaa sitten. Huomisen kuntosali keikka on hieman jäissä kun kaverin perhe on sairastunut eikä minusta ole hauskaa mennä yksin kuntosalille.

Käsityörintamalla ei valmistuneita ole, uusia keskeneräisiä siitäkin edestä. Yksi valmiskin on kunhan saisin kauniit kuvat otettua niin sen esittelisin teille.

Poikamme on erityisen koiraystävällinen ihminen, välillä olen häntä varoitellutkin että kaikki koirat eivät välttämättä tykkää siitä että joku tunkeutuu heidän reviirilleen, tässä meidän poika tutustuu Helmiin


Hyvähän se on ettei pelkää eläimiä mutta tietty kunnioitus ei olisi pahitteeksi. Tuttavien koiriin nyt voi suunnilleen luottaa mutta kun tämä menee ihan outojakin koiria yhtä liki.

Nyt lähdetään etsimään sitä nukkumattia että olen heti aamusta asti reippaana oluthanan ääressä, jos vaikka joillakin on jano ja rahaa jäänyt pääsiäisen jälkeenkin.

1 kommentti:

  1. Hellyttäviä kuvia Räkä-Väpästä! Aika rohkeasti menee koiran tykö... Toivottavasti se saa joskus tehdä tuttavuutta minunkin koiraan (=toivottavasti mulla on joskus koira).

    VastaaPoista