Sivut

lauantai 14. helmikuuta 2009

Erilainen pyykkipäivä

Poika sai hellan, joten tarviihan hän toki ruokaakin. Nyt on sitten äiti joutunut koville tilausten kanssa. Jotakin on jo toteutettu, useita odottaa tekotavan päättämistä. Eilen meillä tästä johtuen pyykättiin nakkeja, lihapullia ja -pihvejä, kanamunia sekä ranskanperunoita. Tosin lista kuulostaa ja annos näyttää paremminkin kulman grilliltä haetulta kuin itse kokatulta. Lankojen värit vain sanelee mitä näistä tulee. Ja pitihän siihen hellaleikkiin ommella kissakuvioiset patalaputkin ettei sormet pala.

Nyt sitten apujoukkoja kehiin, mitä ruokia voisi tehdä näistä väreistä (valkoinen loppui jo), lisäksi olis sitten punaista ja vihreä-oranssi-punainen raitahuopasta. Ei kovin kummoiset menut onnistu. Joten jos jollakulla on ruoan värisiä huopuvia lankoja joutilaana niin täällä olisi niille käyttöä, jo muutamasta metristä tulee valmista ruokaa. Korvataan kyllä lanka jotenkin.

4 kommenttia:

 1. Edelleenkin ihania ruokia. Punaisesta eikö onnistuisi joku tomaattikeiton tapainen. Tai sitten lindströminpihvejä...

  Hitsi, kun en oo ennättänyt katsomaan niitä ohjeita, mitä olen joskus nähnyt. Tuo paistettu kananmuna siinä muuten ole ainakin, joten senhän olet jo käyttänyt!

  Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 2. No hei yömyöhään :)

  Kelpaisiko hedelmät?

  Appelsiini, omena, banaani, päärynä, kiivi tulis ekana mieleen :)

  Hernaria sitten vihreenharmaanruskeesta ;)

  VastaaPoista
 3. Hyviä ehdotuksia, banaania jo aloitinkin. Porkkanan tein mutta poika leikkas sen palasiksi, ennen huovutusta.

  VastaaPoista
 4. paprikaa ja omppuja :). Tosi nätti tuo Maijjalle tehty peitto

  VastaaPoista