Sivut

torstai 26. helmikuuta 2009

Neljännesvuosi

Meidän pikkuisella tuli 3kk täyteen ja täytyihän sen kunniaksi kakku tehdä. Ohjeen otin Hannelelta, ja hyvää tuli.
Tässä "virallinen" juhlapotretti. Ajatteli heti näyttää että mulle on turha ryttyillä.

En tiedä mikä mättää käsityörintamalla, ideoita pursuaa päästä aivan tajuttomasti, mutta valmista ei tahdo tulla sitten millään. Kesken on kolme erilaista nuttua tytölle, yksi neulemekko tytölle, muutama torkkupeitto, parit sukat, oma palmikkoneule, muutamat ruoat, pehmolelu... Lista taitaa olla loputon. Uusia neuleita on sitten kiva aloittaa, mutta mistä päästä aloittaisi sen lopettelun?

Tuohon jäätelöön käytetyn langan tarina on muuten seuraava: Neuloin itselleni kirjoneuleen seitsemännellä luokalla. Tosi kiva ja suuritöinen puuvillaneule, mutta arvaatte varmaan millainen on neule jonka helmassa on 15cm korkea usealla värillä neulottu kirjoneule ja loppu on sileää yhdellä värillä. Kyllä vain, se helma roikkuu ja vetää muuten kaunista neuletta. Joskus on sekin työ tehty tekemättömäksi ja lankoja löytyi kotoa vielä.

5 kommenttia:

 1. Ihana kuva Sannista, ei tosiaan tee mieli ryttyillä.

  Tuo aloittamisen ihanuus on alkanut vaivata minuakin. Tavallisestihan teen vain yhtä neuletta kerraallaan. Nyt on puikoilla kolmet sukat, alpakkaneuletakki itselle, ranteenlämmittimet, baskeri... ja lisää suunnittelen :) Syytetään kevättä!

  Terv. isosisko

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva =)

  Sukkaset ovat saaneet sitä ohjeistusta vihdoinkin, ensimmäistä kertaa kaavioiden tekeminen olikin melkoinen urakka... Tietokoneen kanssa ei meinata olla väleissä enää =)

  Siskollesi tekemästä viltistä haluaisin kysyä, että teitkö erikokoisia palaisia vain mielen mukaan vai oliko sinulla jonkinlainen suunnitelma ennen aloittamista. Haaveilen tilkkupeitosta, hieman meinaa vain hirvittää kun aikaisemmat peitot ovat jossakin romukoppien pohjalla.

  VastaaPoista
 3. Vautsi mikä asennekuva kummitytöstä! Toivottavasti ehditään nähdä nyt mun loman aikana :)

  VastaaPoista
 4. Asennetta piisaa.
  Johku: suuria suunnitelmia ei ollut mutta nyt itselle teon alla vastaava johon aion tehdä kaavion. Joten sen kyllä sitten saa multa jos haluaa.
  Maijja: kiva olis näkyillä joo.

  VastaaPoista
 5. Hihii...mahtava kuva neidistä!! ;) Täällä määrään minä, tajuutko?!?! =D

  VastaaPoista