Sivut

maanantai 23. helmikuuta 2009

Kaikkea kivaa...

...on touhuiltu viime päivinä. Perjantaina leivottiin jälleen kerran. Poika on innokas apuri joka ei pelkää sotkea käsiään, reippaasti tarttuu toimeen ja vaivaa taikinaa äidin kanssa. Tosin äidin pinna on välillä koetuksella. Koetuksella alkaa olemaan myös puntari ja äidin hienot ajatukset painon pudotuksesta. Täällä olis nyt sitten pullaa tarjolla.Lauantai kului käsitöiden merkeissä kun yritin viimeistellä niitä kymmeniä (no ainakin melkein) keskeneräisiä käsitöitä että saisin ne teille esiteltyä, tässä yksi.
Sunnuntaina lähdimme lasten ja tuttavaperheen kanssa Kalajoen Hiekkasärkille mäenlaskuun. Mahtava mäki dyyniä alas ja vielä mahtavampi tuuli ja tuiverrus. Onneksi oli lämpimästi päällä ja alla sekä Sannille untuvapussi vaunuihin. Poika uskalsi jopa yksin rinteeseen, mutta odotti kuin kuningas alhaalla pulkassaan että joku tulisi ja vetäisi hänet takaisin ylös.

3 kommenttia:

 1. Just yhdessä blogissa harmittelin omaa (surkeaa) pullanleivontalahjaani. Voisin tulla joskus sulle oppiin :)

  VastaaPoista
 2. minäkin kerroin Tiinalle että nyt vasta olen oppinut pullaa tekemään. Aiemmin olin liian hätäinen, en tehnyt taikinaa kunnolla enkä antanut nousta kunnolla.

  VastaaPoista
 3. vau, onpa helkullinen jätski! entäs ne pullat...

  Muistiko kaveri huutaa mennessään pitkiä pellavia?

  Heini

  VastaaPoista