Sivut

torstai 27. joulukuuta 2007

Joululahjoja



SJY:ni muisti minua ihastuttavalla paketilla, missä oli vaikka mitä ihanaa, kuten kuvista näkyy. Tosin kuvien ottaminen näkyy tuottavan minulle nykyään äärettömästi vaikeuksia kun valoisuus on kaikissa päin honkia. Monenlaista askartelutavaraa näissä kuvissa nyt kuitenkin on jos se ei kuvista selviä. Koitan sitten kirjoitella ja kuvailla tänne mitä ikinä näistä sitten teenkään.



Muutakin mukavaa paketeista löytyi, pikkuveljeni oli ostanut Marks&kattensin multimohairia ja mukana seurasi opasteet sen käyttöön. Eli siis mukana oli kirje jossa kehotettiin tekemään huivi käyttöön uudehkon villakangastakkini kaveriksi. Ja tämä onkin jo työn alla.

Pienen miehen joulu oli täynnä kaikkea uutta ja odottamatonta, vaikka jo toinen joulu olikin. Viimevuodesta kun ei taida paljon muistikuvia olla. Aikuisten hienoiseksi yllätykseksi poika tajusi heti mikä on joulun tarkoitus, jakaa lahjat (lähinnä kaikki siihen omaan pinoon) ja sitten repiä paperit pois, ja mitä pienempää silppua aikaan sai, sitä mukavempaa oli.Pukki hieman pelästytti ja vain muorin syliin uskalsi poika kiivetä, pukkia katseli vain vierestä ja viisoi partaa pöristen siihen malliin että partakoneen olisi voinut pukille lahjaksi antaa. Kesken illan meinasi väsy tulla ja isoimman paketin päällä oli hyvä ottaa pienet tirsat ennen urakan jatkamista. Ja voi sitä riemua kun oikein kahdesta paketista tuli työkaluja, ne kun on nyt niin kivoja kun Vaari tekee remonttia ja poika on siellä rempan keskellä ollut hoidossa. Nyt on oma porakone ja muutkin pelit ja rensselit remontoitiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti