Sivut

sunnuntai 14. syyskuuta 2008

Kotiinpaluun ihana kamaluus

Blogissa ollut hiljaista johtuen siitä että olen ollut pojan kanssa ja yksin reissussa. Ja kun kotiuduin viime sunnuntaina niin voitte uskoa että miehet päineen ollessaan eivät olleet ainakaan siivonneet tai pesseet pyykkiä. Alkuviikko meni sitten pyykätessä, onneksi säät suosi ja pyykki kuivui ulkona. Toissaviikolla oltiin pojan kanssa koulukkaiden huoltajina, joka oli minulle kuin lomaa. Pojalle oli kavereita jotka innokkaasti hoitivat ja leikkivät, minulle jäi aikaa tehdä käsitöitä. Viime viikonloppuna ajelin Leville ja takaisin ystäväni häihin (tuli sellaiset 1200km auton mittariin), onneksi siskoni asuu matkan varrella joten pystyin välillä levähtämään. Niin ja sellainen pakollinen pysähdys tuli tehtyä myös tuossa naapurimaan puolella eräässä isohkossa liikkeessä joka tunnetaan nimellä Ikea. Sieltä mukaan lähti Antoniusta pojan ulkoiluvaatteita varten. Ja yllätys oli melkoinen kun poika innokkaasti itse järjesti omat pipot, lapaset ja muut tykötarpeet laatikoihin ja muistaa aina ulkoa tullessa laittaa oikeisiin paikkoihin vaatteensa.
Käsitöitä on tosiaan tehtynä, muutamat Kallio-lapaset lisää sekä parit villasukat, mutta kuvia näistä ei nyt sitten ole kun unohdin kuvata ennenkuin laitoin menemään uusille omistajilleen. Myöskin jämälankatilkkuja olen tehnyt useampia, ensiviikolla laitan tilkut postiin ja jättäydyn hetkeksi niistä hommista "äippälomalle" haaveissa kun on kutoa ja virkata jotain tälle tulokkaalle ennenkuin kerkeää syntyä.
Alkuperäinen tarkoitus oli ensiviikolla rauhottua kotona ja olla vaan, mutta koskapa anoppi on lomalla niin taitaa käydä niin että ohjelmaa löytyy meillekin (ainakin yksi päivä menee kun pesen ikkunat nyt kun on pojalle hoitaja). Loppuviikosta saattaa auton keula kääntyä Jyväskylää ja miehen veljen asuntoa kohden, kun on ollut puhetta että kyläiltäisiin sielläpäin syksyn aikana.

1 kommentti:

  1. Heipä hei!
    Olet sydämellisesti tervetullut tapaamisiin Kokkolanseudulle! Seuraa blogia, niin tiedät missä tavataan ja milloin.
    http://tapaaminen.vuodatus.net

    VastaaPoista